Мереживні і тонкі млинці без молока і без яєць

Як зробити мереживні і тонкі млинці без молока, без яєць, без глютену.

Інгредієнти

▪️борошно — 200гр (у автора безглютенова, ви можете взяти будь-яку комфортну для вас)
▪️щіпка солі
▪️будь підсолоджувач який вам підходить — за смаком (у автора дві столові ложки сиропу агави)
▪️сода — 1 ч. л
▪️вода кип’ячена тепла — 200мл
▪️окріп — 200мл
▪️масло рослинне — 2 ст. л ви можете вибрати будь

Мереживні і тонкі млинці без молока і без яєць покроковий рецепт

1. У ледь теплу кип’ячену воду додати дрібку солі, підсолоджувач . Ретельно перемішати і додати просіяне борошно, ретельно збиваючи вінчиком (тісто по густоті буде як на оладки).
2. В тісто додати соду, ретельно перемішати. Потім повільною цівкою вводимо окріп безперервно помішуючи. Залишаємо тісто відпочити хвилин 10. Додаємо масло і пересушиваем.

3. Можна пекти. Для першого млинця я трохи змастила маслом сковороду, інші готувала без, нічого не прилипало. Тісто просте, млинці виходять і мереживні тоненькие.