Деруни картопляні з куркою, свининою, грибами та вершковим соусом

Це наш фірмовий, мега смачний рецепт плацыка по-білоруськи. Зберігайте рецепт. Як зробити Деруни з м’ясом, з грибами в соусі рецепт простий. Деруни картопляні з куркою, свининою, грибами та вершковим соусом. І це блюдо отримало 2 «ТАК» на кулінарному шоу «Битва шефів» (2 сезон, 7 серія). Зберігайте рецепт.

Інгредієнти

Для начинки:
✅Грудка куряча 0,3 кг
✅Свинина 0,3 кг
✅Печериці 200 гр
✅Цибуля 1 шт
✅Борошно 2 ст. л.
✅Молоко 200 мл
✅Масло вершкове 30 гр
✅Часник 2 зубчики
✅Сіль, перець за смаком

Для драника:
✅Картопля 6 шт
✅Цибуля 1 шт
✅Яйце 1 шт
✅Борошно 2 ст. л
✅Сіль 1/2 ч. л.

Для прикраси:
✅Сметана
✅Журавлина
✅Соління

Деруни картопляні з куркою, свининою, грибами та вершковим соусом покроковий рецепт

1. Картоплю натираємо, додаємо натерту цибулю, сире яйце, борошно та сіль. Перемішуємо і смажимо великі деруни на сковороді з додаванням рослинної олії. ⠀ Для начинки нам знадобитися нарізану цибулю, свинина, куряче філе і грибы.

2. Все це обсмажуємо, потім робимо лунку в сковороді і кладемо вершкове масло, потім дрібно порубаний часник, борошно і поступово вливаємо молоко🥛.

3. Всі постійно помішуємо, щоб вийшов однорідний соус🥰. В кінці, коли м’ясо з грибами вийшло все в соусі, додаємо сир і перемішуємо. ⠀

4. Залишилося зробити подачу. Викладаємо драник, на одну половину викладаємо м’ясо з грибами в соусі, а накриваємо другою половиною. Прикрашаємо сметаною, журавлиною і соліннями❤️.

Відео рецепт 👇