Як смачно зробити Міді баклава з щербетом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
2 яйця
100 мл. молока
100 мд. рослинного масла
1 столова ложка оцту
1 щіпка солі
Борошно приблизно 3 склянки
Для щербету:
3,5 склянки цукрового піску
3,5 склянки води
Чайна ложка лимонного соку
Додатково:
125 гр вершкового масла
1 стакан рослинного масла
Міді баклава з щербетом покроковий рецепт
1. Перемішати всі інгредієнти і замісити м’яке тісто. Розділити на 4 частини. Розкачати як можна тонше. Викласти подрібнені фісташки з волоським горіхом, покласти турецьке морозиво і надати форму як на видео.
2. Розрізати, викласти на деко. Розтопити вершкове масло, додати рослинне масло. Змастити, готувати в духовці при 200 градусів, 40 минут.
3. Для щербету перемішати всі інгредієнти і поставити на вогонь, готувати до однорідної консистенции.
4. Вилити щербет на готову пахлаву.
Відео рецепт 👇