Сьогодні готуємо всіма улюблений млинцевий торт! 😋 Як зробити Млинцевий торт з кремом зі згущеного молока, вершків і сирним сиром рецепт простий.
Інгредієнти
– яйце 3 шт
– цукор 70 гр
– молоко 300 мл
– тепла вода 300 мл
– борошно 270 гр
– розпушувач 1 ч. л
– масло 2 ст. л
Для крему:
– вершки більш 33-35% 500 мл
– згущене молоко 100 мл (+/-) за смаком
– сирний сир 200 гр.
Млинцевий торт з кремом зі згущеного молока, вершків і сирним сиром покроковий рецепт
1. По черзі додаємо всі інгредієнти, замішуємо тісто без грудочок і печемо млинці на сухій сковороді, на середньому вогні з 2-х сторін. При смаженні першого млинця сковорідку краще змастити маслом. Вийшло 16 блинчиков.
2. Для крему в чаші міксера збиваємо вершки зі згущеним молоком, коли на кремі з’явиться візерунок додаємо сирний сир і все ще збиваємо щоб не було грудочок. Кожен млинець рясно змащуємо кремом і загортаємо в трубочку.
3. Форму (22см) для випікання застеляємо харчовою плівкою, зверху розкладаємо млинці внапуск, один млинець викладаємо в центр, рясно змащуємо кремом, зверху викладаємо загорнуті млинці, знову шар крему, фрукти за бажанням і так у мене вийшло 2 шари. Крем не шкодуйте так як млинці його ще упитают в себя.
4. Загортаємо торт прикрашаємо ягодами, загорнути в харчову плівку і прибираємо в холодильник.
Всім приємного чаювання!
Всім приємного чаювання!