Млинцевий торт з сирним крем сиром

Дуже легкий у приготуванні і смачний млинцевий торт з сирним крем сиром рецепт простий 🍰

Інгредієнти

600 мл молока
250 гр борошна
4 яйця
80 гр масла
щіпка солі
цукор за бажанням

Для крему
200 гр сирної маси
500 гр крем сиру (у мене Маскарпоне)
30-50 г цукрової пудри
ваніль

Млинцевий торт з сирним крем сиром покроковий рецепт

1. Готуємо млинці. Збиваємо яйця, додаємо половину борошна, перемішуємо. Вливаємо половину молока, все змішуємо, додаємо решту борошно, вимішуємо, щоб не було грудочок і вливаємо інше молоко. В кінці додаємо щіпку солі і розтоплене масло. Можете додати цукор за бажанням, я вирішила зробити молодше крем, а млинці смажити несладкие.

2. Смажимо на сухій сковороді млинці. У мене вийшло приблизно 15-20 шт. Для крему збиваємо в глибокій чаші маскарпоне, сирну масу, цукрову пудру, ванільний екстракт (ваніль), збиваємо на середніх обертах міксером до однорідної консистенції. Для більш білого кольору я додала білий харчової краситель.

3. Щоб тортик був рівний, перед складанням можна обрізати млинці кондитерським кільцем або формою для випічки. Потім змащуємо тонким шаром крему кожен млинець, повторюємо процес, поки не закінчаться млинці і крем. Прикрашаємо за бажанням фруктами, горіхами. Приємного апетиту 😋