Як зробити Млинці Панкейкі з бататом рецепт простий на сковроде. Знаєте, це ну дуже смачно! Просуваю батат в маси. Купуйте, запікайте і готуйте! Доброго ранку! Сьогодні я без довгих абзаців: дитину відвели в сад після довго перерви – а тому на порядку денному ВСТИГНУТИ ВСЕ 😂
Інгредієнти
⠀▫️200г пюре батату
⠀▫️сіль за смаком
⠀▫️150г кефіру
⠀▫️50г молока
⠀▫️1 яйце С1
⠀▫️120г борошна пшеничного
⠀▫️1ч.л. розпушувача
⠀▫️20г вершкового масла
Млинці Панкейкі з бататом покроковий рецепт
1. Батат промити і запекти в шкірці до м’якості. Сирої батат у мене був масою 260-270г. Після остудити, зняти шкірку і розім’яти в пюре.
2. До пюре додати сіль, яйце і перемішати. Молоко і кефір трохи підігріти, додати до маси, перемішати ⠀ Борошно змішати з розпушувачем і всипати в тісто, перемішати віночком до однородности.
3. Розтопити масло, влити в тісто і перемішати. Смажити панкейкі на добре прогрітій сковороді на середньому вогні. Приємного аппетита!