Млинці з крабом і маскарпоне Гордона Рамзі

Crab and mascarpone crepes! Як смачно зробити Млинці з крабом і маскарпоне Гордона Рамзі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Рецепт з книги “Курси елементарної кулінарії” Гордона Рамзі.
Ця незвичайна форма подачі крабів – прекрасна заміна звичним крабовим сендвічами або лінгвіні з крабами, чилі і лимоном, Біле крабове м’ясо дуже красиво виглядає і володіє чудовим солодкуватим смаком, але найсмачніше коричневе м’ясо. Я завжди використовую комбінацію того і іншого, але ви можете робити на свій смак.

Інгредієнти

На 6 порцій:

150 г маскарпоне
Щіпка кайенского перцю
4 столові ложки нарізаної зеленої цибулі
Сік і цедра ¼ лимона або за смаком
300 р вареного білого крабового м’яса або суміші білого і коричневого м’яса, за бажанням
Оливкова олія для смаження
Морська сіль і мелений чорний перець
Часточки лимона для подачі (за бажанням)

ДЛЯ ТІСТА:
125 г звичайної борошна
щіпка солі
1 яйце, злегка збити
275-300 мл молока

Млинці з крабом і маскарпоне Гордона Рамзі покроковий рецепт

1. Спочатку приготуйте тісто для млинців. Просіяти борошно і сіль у миску. Зробіть поглиблення в середині і додайте яйце. Повільно влийте молоко, постійно помішуючи. Збийте, щоб вийшло однорідне тісто без грудочок. Накрийте і залиште на 15 минут.
2. Змішайте маскарпоне, кайенский перець, половину зеленої цибулі, трохи лимонного соку і цедри. Посоліть і поперчіть, потім додайте крабове м’ясо. Спробуйте і при необхідності відрегулюйте приправу, додавши більше лимонного соку і / або цедри і ще щіпка кайенского перцю, по желанию.
3. Розігрійте трохи олії в невеликої або середньої сковороді з антипригарним покриттям і налийте тісто, щоб воно покрило дно. Готуйте з одного боку 1–1½ хвилини до золотистого кольору, потім переверніть млинці і повторіть з іншого стороны.
4. Перекладіть на тарілку і тримайте в теплі, поки готуєте інші. Перед подачею на стіл викладіть ложку краба з маскарпоне в центр теплих млинчиків, скрутіть і прикрасьте залишилися нарізаною зеленою цибулею. При бажанні подавайте з скибочками лимона.