Як смачно зробити Муссовый торт Три шоколаду з тофу і малиною простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Як же давно я хотіла приготувати такий тортик! Друзі, перед вами чарівний, ніжний муссовый красень Три шоколаду. Без зайвих слів, давайте готувати?
Інгредієнти
Бісквіт:
25 г яблучного пюре
40 г теплої води
40 г кокосового цукру
15 г какао порошку
15 г масла виноградної кісточки
35 г борошна без глютену (Суміш гарнець)
5 г розпушувача
Сіль щіпка
Шоколадний шар:
50 г темного шоколаду
110 г тофу
40 г сиропу топінамбура
10 г кокосової пасти
150 г кокосового молока
3 г агар-агару
Карамельний шар:
50 г карамельного шоколаду
80 г тофу
35 г сиропу топінамбура
10 г кокосовою пасти
120 г кокосового молока
3 г агар-агару
Малиновий шар:
50 г малинового шоколаду
70 г тофу
30 г сиропу топінамбура
10 г кокосової пасти
100 г кокосового молока
5 г лимонного соку
3 г агар-агару
Муссовый торт Три шоколаду з тофу і малиною покроковий рецепт
1. Змішати всі рідкі інгредієнти, додати цукор, борошно, какао-порошок і розпушувач. Перемішати, викласти в підготовлення кільце діаметром 14 см і випікати 12-15 хвилин в розігрітій до 170 ‘ духовке.
2. Бісквіт повністю остудити і зрізати шапочку. Кільце діаметром 14 см обернути всередині ацетатної плівкою, на дно покласти бісквіт і прибрати в холодильник. В цей час приготуємо 3 різних Мусу, для цього нам знадобиться шоколад, у мене темний, карамельний і малиновый.
3. Процес приготування однаковий: Шоколад розтопити. Кокосове молоко нагріти з агар-агаром до кипіння, скласти всі інгредієнти в блендер і вилити в підготовлену форму, прибрати на 10 хвилин у морозилку для застигання. У цей час приготувати наступний слой.
4. Після складання залишити торт в холодильнику на 2-3 години до повної стабілізації. Прикрасити за бажанням! 💚