Мяке, ароматне гарбузове печиво

Як смачно зробити м’яке, ароматне гарбузове печиво простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Впевнена сподобається навіть не любителям цього овоча)) Ділюся базовим рецептом, а ви можете додавати родзинки, горіхи, цедру цитрусових, все на ваш вибір…

Інгредієнти

На 20 шт

Борошно 300 гр
Вершкове масло кімнатної температури 115 гр
Цукор 180 гр
Яйце 1 шт
Гарбузове пюре 250 гр
Розпушувач 1 год л
Сода 0,5 год л
Кориця 2 ч л
Мелений імбир 1/2 год л
Кардамон 1/2 год л
Щіпка солі

ДЛЯ ПІДСИПКИ
1-2 ст л коричневого цукру
1 год л кориці

М’яке, ароматне гарбузове печиво покроковий рецепт

1. Масло збити з цукром до білого, додати яйце, гарбузове пюре. Борошно просіяти зі спеціями, сіллю, розпушувачем, содою, ввести в збиту массу.

2. Перемішати лопаткою. Деко застелити папером для випічки, викласти тісто ложкою, трохи приплюснути, посипати сумішшю коричневого цукру і корицы.

3. Випікати в розігрітій духовці при 180С 20 мин.