Приголомшливо м’яке новорічне печиво рецепт простий в духовці 🍪
Інгредієнти
*об’єм 250 мл склянки
2 ст. борошна
1 ст. коричневого цукру
0,5 ст. цукру
1 яйце і 1 жовток
2/3 ст. якісного вершкового масла
1 ст. л. крохмалю
1 ч. л. соди
Ванільний екстракт або ванілін
1 ст. рубленого шоколаду або краплі
М’яке новорічне печиво покроковий рецепт
1. В приготуванні печива, кексів, тортів і більшої частини кондитерських виробів неймовірно важливо якісне вершкове масло, щоб результат вас точно порадував👌🏼 Я вибираю вершкове масло Anchor – найсмачніше з усіх, що я пробувала!
2. Воно зроблено з молока корів, які вільно пасуться на просторих луках Нової Зеландії і їдять зелену траву🌿 круглий рік, тому це масло має унікальну категорію «Grass Fed».
3. Яскраво-жовте і з насиченим вершковим смаком. Це базовий рецепт, який сміливо можете додати горіхи, сушену журавлину, білий шоколад, пекан або міні маршмелоу 🤩
Відео рецепт 👇