Як приготувати дуже смачні мясні гнізда з начинкою з фаршу в духовці рецепт простий і швидкий. Це дуже смачне і досить просте блюдо, яке можна кожен раз робити по новому.
Інгредієнти
дивіться нижче
М’ясні гнізда з начинкою з фаршу в духовці покроковий рецепт
1. В основі м’ясний фарш. Начинка може бути абсолютно різною, грибна, овочева, картопляна. Я розповім як зробити грибну і картопляну. Отже, готуємо звичайний котлетний фарш (у мене суміш курячого, свинячого і яловичого фаршу, сіль, перець, пара шматочків білого батона, розмоченого в молоці).
2. З фаршу формуємо “гнізда” (руками, змазаними зростання. маслом, формуємо кулю, потім всередині робимо заглиблення) у каруселі показала як це виглядає. Викладаємо їх у змащену зростання. маслом форму. Кладемо в “гнізда” начинку і заливаємо заливкой.
3. Начинки:
1. Грибна. Обсмажуємо гриби з цибулею до готовності на олії. Солимо, перчим.
1. Грибна. Обсмажуємо гриби з цибулею до готовності на олії. Солимо, перчим.
4. 2. Картопляна.
Картоплю чистимо і нарізаємо на дрібні кубики. Відварюємо практично до готовності. Зливаємо воду. Додаємо цибулю, пасеровану на вершковому маслі. Солим.
Картоплю чистимо і нарізаємо на дрібні кубики. Відварюємо практично до готовності. Зливаємо воду. Додаємо цибулю, пасеровану на вершковому маслі. Солим.
5. ЗАЛИВКА. Змішуємо яйце, натертий твердий сир і сметану приблизно в рівних пропорціях. Якщо сир солоний можна не солити. Якщо прісний солимо, перчимо. Заливка повинна бути досить густий, не текти. Пекти в духовці при 180 гр до готовності. Час не вказую, воно залежить від величини гнезд.