М’ясні ватрушки з курячого фаршу і грибів в духовці простий рецепт.
Інгредієнти
◽️Курячий фарш – 500 гр
◽️Яйце – 1 шт
◽️Цибуля – 1 шт (середня головка)
◽️Часник – 1 зубчик
◽️Сир – 100 гр
◽️Гриби – 300 гр
◽️Сметана – 30 г (2 ст. л)
◽️Спеції за смаком
◽️Сир – 100 гр
М’ясні ватрушки з курячого фаршу і грибів в духовці покроковий рецепт
1. З’єднання фарш, яйце, сир, цибуля і спеції. Мокрими руками зробіть кульки і викладу та на пергамент, за допомогою ложки зробіть углубление.
2. Обсмажте гриби і додайте сметану. Викладіть гриби на фарш.
3. Відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 30 хвилин. Через 20 хвилин посипте ватрушки сиром і залиште ще на 10 минут.
4. Наші м’ясні ватрушки готовы.
Відео рецепт 👇