Мясо тушковане з гарбузом

Як смачно зробити М’ясо тушковане з гарбузом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

– м’ясо близько 600 гр.
– гарбуз 300 гр. очищеної
– лук 1 шт.
– перець солодкий 1/2 шт.
– часник 4 великих зубчики
– масло для смаження
– сіль 1 ч. ложка без гірки
– спеції: перець чорний мелений, зіра,
коріандр мелений, перець Чілі пластівцями – за смаком

М’ясо тушковане з гарбузом покроковий рецепт

1. М’ясо (у мене сьогодні свинячі реберця і хрящі 🙂) промиваємо, нарізаємо на невеликі шматочки, заливаємо холодною водою на півгодини. Тим часом можна почистити і порізати овочі: 🎃, 🧅,🫑,🧄 М’ясо обсушуємо паперовими рушниками. У глибокій сковороді розігріваємо трохи олії для смаження і викладаємо м’ясо в 1 слой.

2. Обсмажуємо з усіх боків на сильному вогні до скоринки. Додаємо цибулю, перемішуємо, обсмажуємо разом до м’якості цибулі. Додаємо гарбуз, солодкий перець, часник, сіль і спеції. Перемішуємо і заливаємо гарячою водою так, щоб вода доходила до половини вмісту сковороди. Даємо закипіти і зменшуємо вогонь до самого слабого.

3. Тушкуємо під щільно закритою кришкою 40 хвилин. За цей час пару раз перевертаємо шматочки м’яса в соусі. Подавати можна з будь-яким гарниром.

4. У мене сьогодні червоний булгур 😊👍