Мясо яловичини з перцем по китайськи

Як смачно зробити М’ясо яловичини з перцем по китайськи простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

🔸м’ясо у мене яловичина 500 гр
🔸перець солодкий 350 гр
🔸цибуля 1 головка
🔸часник 3-4 зубчики
🔸устричний соус 2 ст. ложки
🔸соєвий соус 2 ст. ложки
🔸рослинне масло 2 ст. ложки
🔸крохмаль 1 ст. ложки
🔸чорний перець 1 чайна ложка

СОУС ДЛЯ М’ЯСА:
🔸вода 100 мл
🔸крохмаль 1 ст. ложка
🔸цукор 1 чайна ложка
🔸устричний соус 2 ст. ложки
🔸соєвий соус-2-3 ст. ложки

М’ясо яловичини з перцем по китайськи покроковий рецепт

1. На гарнір відварюємо рис. М’ясо дрібно нарізаємо соломкою. М’ясо маринуємо і залишаємо на 10-20 мин.

2. М’ясо обсмажуємо на сильному вогні 5 хвилин. На іншій сковороді обсмажуємо: цибулю з часником 5 хв, додаємо перець – ще 3-4 минуты.

3. Додаємо м’ясо, заливаємо соусом і тушкуємо ще 5-6 хвилин. Подавати з рисом.

Відео рецепт 👇