Як смачно зробити Мигдально апельсиновий кекс з глазур’ю простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Приготуємо дуже соковитий і ароматний апельсиново-мигдальний кекс
Інгредієнти
Яйце С1 – 4 шт
Борошно – 190 гр
Цукор – 200 гр
Масло вершкове – 150 гр
Мигдальна борошно або перемелений в кавомолці мигдаль – 125 гр
Сік апельсина – 50 гр
Розпушувач – 5 гр
Мигдально апельсиновий кекс з глазур’ю покроковий рецепт
1. Змішати мигдальне і пшеничне борошно, розпушувач і цукор. Розтопити вершкове масло і змішати з апельсиновим соком.
2. Яйця збити до посветления 5 хвилин на високій потужності міксера. Додати сухі інгредієнти і перемішати. Додати масло з апельсиновим соком і знову перемешать.
3. Перелити у форму і випікати 35 – 45 хвилин (в залежності від вашої форми. Готовність перевіряємо на суху зубочистку