Мигдальний торт з курагою, фініками і бананами простий рецепт.
Інгредієнти
Для основи:
мигдаль 2 склянки
фініки 6 шт.
сироп топінамбура або інший рідкий підсолоджувач 2 ст. л.
кероб (або замінити на какао) 2 ст. л.
щіпка морської солі
Для крему:
2 шт. банан
курага 200 гр.
Мигдальний торт з курагою, фініками і бананами покроковий рецепт
1. Якщо використовується сирий мигдаль (що я і рекомендую) замочити на ніч, у підсоленій воді, потім промити. Курагу і фініки бажано теж замочити на 1 час.
2. Збиваємо в блендері мигдаль, потім додаємо всі інгредієнти для основи (кероб просіяти через дрібне сито) і ще раз подрібнюємо до щільної, липкою массы.
3. Якщо блендер не надто потужний, раджу подрібнювати частинами. Беремо потрібну форму, у мене металическое кільце для тортів, яке я обернула харчовою плівкою для більш легкого вилучення потом.
4. Утрамбовуємо основу. Для отримання крему , подрібнюємо всі інгредієнти в блендері до однорідності. Розподіляємо крем по основі і прибираємо в морозилку на пару часов.