Начинка для цукерок: ванільний ганаш на білому шоколаді простий рецепт.
Інгредієнти
✔️ Вода – 70 грам
✔️ Ванільна паста – 20 грам (або 3 г ванільного екстракту)
✔️ Інвертний цукор – 20 грам
✔️ Глюкозний сироп – 20 грам
✔️ Сіль – 0,5 грама
✔️ Білий шоколад 33% – 175 грам
Начинка для цукерок: ванільний ганаш на білому шоколаді покроковий рецепт
1. В сотейнику воду з ванільною пастою довести до кипіння, прибрати з плити, накрити харчовою плівкою і залишити на 15-20 хвилин; Додати глюкозний сироп інвертний цукор і сіль, перемішати до розчинення;
2. Довести до 30 градусів; Розтопити шоколад до 40 градусів; Змішати шоколад з ванільною водою і пробити блендером до однорідності;
3. Переконатися, що температура ганаша 27-29 градусів, перелити в кондитерський мішок і відсадити в осередку конфет.