Найніжніший маренових десерт Павлова з курдом мандариновим

Як смачно зробити Ніжний маренових десерт Павлова з курдом мандариновим на Новий Рік простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. З наступаючим 🎄 Повітряний, як хмарка ☁️ ніжний десерт Павлова 🤍 Найтонша скоринка меренги зовні, м’яке суфле всередині, вершки з маскарпоне і мандариновий курд… ммм 👌

Інгредієнти

Меренга:
4 білка (140 гр)
280 гр цукру
20 гр кукурудзяного крохмалю
лимонна кислота на кінчику ножа

Курд:
180 гр соку мандарина
1 жовток
15 гр цукру
1 ч. л. з гіркою кукурудзяного крохмалю

Крем:
150 гр маскарпоне
100 гр вершків від 33%

Найніжніший маренових десерт Павлова з курдом мандариновим покроковий рецепт

1. З’єднуємо білок і цукор, ставимо на водяну баню, постійно помішуючи, поступово нагріваємо до повного розчинення цукру (50-60С). Знімаємо, додаємо кислоту, збиваємо в міцну массу.
2. Вводимо крохмаль ручним віночком або лопаткою. Розподіляємо масу на пергаменті (d20 см). Формуємо бортики і поглиблення всередині. Відправляємо в духовку 100С на 2 години (корж повинен легко відійти від пергаменту, зовні буде скоринка, а всередині за рахунок крохмалю маса буде схожою на суфле).
3. З’єднуємо інгредієнти доя курда і уварюють на середньому вогні до легкого загустіння. Накриваємо плівкою в контакт, остужаем.
4. Крем: Збиваємо сир і вершки. Всередину меренговой основи викладаємо крем, зверху розподіляємо курд. Приємного апетиту 💕.