найпопулярніший сливовий пиріг з газети «Нью-Йорк таймс»

найпопулярніший сливовий пиріг з газети «Нью-Йорк таймс». Цей рецепт так сподобався читачам газети, що друкувався 8 років поспіль. Потім, мабуть, читачі вирішили його зберегти і перестали просити друкувати 🤣

Інгредієнти

1 склянка цукру (200 г)
1/2 склянки олії (120 г)
1 склянку борошна (150 г)
1 чайна ложка розпушувача
Щіпка солі
2 яйця
12 злив
Кориця, лимонний сік і цукор для посипання

найпопулярніший сливовий пиріг з газети «Нью-Йорк таймс» покроковий рецепт

1. Збийте цукор з вершковим маслом. Додайте борошно, розпушувач, сіль, яйця і збийте до однородности.

2. Викладіть у форму 22 см, зверху викладіть половинки слив, шкіркою вверх.

3. Злегка посипте цукром, лимонним соком і корицею. Випікати при температурі 175 градусів 1 час.

Відео рецепт 👇