Нарізну тістечко Шоколад Малина з вершковим кремом

Як приготувати смачне Нарізну тістечко Шоколад Малина з вершковим кремом рецепт простий. Прекрасне літнє тістечко, яке готується максимально просто. Шоколадний бісквіт, стигла малина, терпкий шоколадний крем і повітряний вершковий крем з’єдналися воєдино, щоб надати багатогранність прекрасного десерту.

Інгредієнти

на квадратну форму 19 х 19 х див. 9 тістечок

Бісквіт:
Борошно – 90 р
Какао – 20 г
Цукор – 65 г
Розпушувач – 3 р
Сода – 3 р
Яйце – 1
Рослинну олію – 40 р
Окріп – 75 г

Просочення:
Кави/какао – 1 ч. л.
Окріп – 50 г

Шоколадний крем:
Темний шоколад – 170 р
Вершки від 33% – 130 г

Вершковий крем:
Вершки від 33 % – 140 р
Сир маскарпоне – 150 г
Пудра – 15 р
Малина – 200 – 250 г

Нарізну тістечко Шоколад Малина з вершковим кремом покроковий рецепт

1. Бісквіт. Віночком з’єднати борошно, цукор, розпушувач і соду. Додати яйце , перемішати. Додати рослинне масло, перемішати. Закип’ятити воду і залити окропом какао. Перемішати , щоб не було грудочок. Перелити в борошняну суміш, перемішати до однорідної маси. Влити в форму, застелену пергаментом або фольгой.

2. Випікати при розігрітій духовці до 160 градусів 15 хвилин. Дати бісквіту охолонути. Підготувати шоколадний крем. Залити поламаний на шматочки шоколад вершками і підігрівати в мікрохвильовій печі імпульсами. На початку 30 секунд , далі за 15 секунд. Перемішати до однорідності і глянсового состояния.

3. Накрити харчовою плівкою в контакт і прибрати в холодильник на 4-5 годин. Охолоджений шоколадний крем збити. В окремій чашці з’єднати сир, вершки і цукрову пудру. Збити до щільного стану. Бісквіт можна трохи просочити за допомогою кави або какао.

4. Для цього необхідно вибраний інгредієнт залити окропом, перемішати і дати охолонути. Збірка в рознімної формі, за бажанням можна обійтися і без неї. Бісквіт-просочення – шоколадний крем-малина-вершковий крем. Прибрати в холодильник стабілізуватися хв. на 2 години. Після чого ріжемо на порции.