Ніжний гарбузовий кекс цитрусовий

Найніжніший гарбузовий кекс цитрусовий простий рецепт. Він просто бездоганний, не схожий ні на один гарбузовий кекс 🤤 такий ніжний ароматний 👍 терміново готувати всім 😌

Інгредієнти

2 иичка+1 білок
Гарбуз баттернат-400 гр (сира)
Борошно рисова ц/з -86 гр
Масло вершкове -21 гр
Фруто няня пюре -20 гр ( можна замінити на олію)
Сік лимона -20 мл
Цедра апельсина -1 ч. л ( можна лимона)
Розпушувач -4 гр
Підсолоджувач за смаком

Найніжніший гарбузовий кекс цитрусовий покроковий рецепт

1. Гарбуз сиру натерти на дрібній тертці, залишити на 15 хв, віджати з неї всю жидкость.
2. Розм’якшене вершкове масло і додаємо всі інші інгредієнти до віджатою гарбузі і збиваємо міксером до однородности.

3. Перекладаємо масу у форму (у мене силіконова для кексу), відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 30-40 минут.