Нога індички запечена в духовці у фользі простий рецепт будинку. Розповідаю: на цей раз індичка була фірми «Інді лайт», купила ~ тижня 3 назад і заморозила (вже не пам’ятаю чому відразу не приготувала, ну да ладно!). Так от, розморозила (ноги були в вакуумі), відкриваю упаковку, і офигеваю від запаху! Терміни придатності ЗАВЖДИ і на ВСІХ дивлюся і перевіряю – не в цьому справа! Я вже подумала, що індичка зіпсувалася – ніколи такого запаху раніше не було! Полізла в інет подивитися, що люди на цей рахунок пишуть, і ТАК, я така не одна, дійсно, саме індичка від «Інді лайт» у багатьох мала запах! Ну, що – замаринувала і приготувала і все було ОК! Але, я, звичайно в шоці була, коли відкрила упаковку!
Інгредієнти
Тепер про маринад:
2 ст. л. меду
3-4 ст. л. рослинного масла
3-4 ст. л. соєвого соусу
2 зубчики часнику
1 ч. л. Абхазької аджики
Нога індички запечена в духовці у фользі покроковий рецепт
1. Все перемішуємо (часник чистимо і видавлюємо через часникодавку). Ноги (індичі🤣) миємо, надрезаемся з двох сторін, солимо, перчимо, обмазує маринадом і даємо постояти години 2-а.
2. З фольги робимо зразок касалетки, укладаємо все на деко і запікаємо в духовці до готовності ~50 хвилин при температурі 180 градусов.
3. Робимо салат зі свіжих огірочків, помідорів, зеленушки і обід готовий!