Курячі гомілки в медово-гірчичному маринаді в духовці

Як смачно зробити Курячі гомілки в медово-гірчичному маринаді в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Гомілки курячі – 1 кг
Мед – 3 ст. л
Гірчиця – 3 ст. л
Сік лимона – 2 ст. л
Раст. масло – 2 ст. л
Часник – 3 зубчики
Сіль, паприка – 1 ч. л

КБЖУ на 100 г 203/15/14/4

Курячі гомілки в медово-гірчичному маринаді в духовці покроковий рецепт

1. З’єднуємо всі інгредієнти для маринаду. Заливаємо гомілки, добре перемішуємо і залишаємо маринуватися на кілька годин. Чим довше, тим краще👌

2. Бажано кілька разів перемішати гомілки за цей час, щоб вони рівномірно промариновались.

3. Потім перекласти гомілки у форму для випічки, залити маринадом і запекти при 200 градусах приблизно хвилин 40 – 50 до красивої корочки.

4. В процесі приготування кілька разів полити гомілки маринадом. Приємного апетиту☺

Відео рецепт 👇