Як зробити Новорічне печиво з медом і шоколадом рецепт простий. Перед тим, як йти на останнього Павука, вирішила заповнити мої прогалини за фільмами. Ендрю Гарфілд пройшов повз мене і у нас з ним ніяк не виходило зустрітися 😂 Ось, вчора в 3.51 ночі зустріч закінчилася. Не сподобалася 😁 Але другий шанс йому доведеться все ж дати: наступний фільм теж потрібно подивитися 🙈 А ви можете ночами не киноманить, як я, а піч печиво. Це цікавіше 😁😁😁
Інгредієнти
⠀▫️35г вершкового масла
⠀▫️80г меду
⠀▫️25г молока
⠀▫️1 яйце
⠀▫️50г цукру
⠀▫️2ч.л. спецій (кориця, імбир, ваніль і т. п.)
⠀▫️240г борошна
⠀▫️шоколад для прикраси
Новорічне печиво з медом і шоколадом покроковий рецепт
1. Вершкове масло розтопити, якщо тягучий мед теж розтопити, молоко злегка підігріти. Змішати олію, мед і молоко. Яйце збити з цукром в кремоподібну масу, влити рідину, перемішати. ⠀
2. Змішати борошно зі спеціями і всипати до рідкої маси. Перемішати і борошна замісити тісто. Тісто розкачати і вирізати фигурки.
3. Печиво викласти на пергамент і випікати при 180° 10-12 хвилин. Готові печеньки за бажанням прикрасити розтопленим шоколадом.