Вірменський торт Нутелла домашній шоколадний

Тортик «Nutella» 😍 Дуже незвичайний і смачний тортик 🍰 Любителі медової випічки оцінять 💣 Як зробити Вірменський торт Нутелла домашній шоколадний рецепт простий.

Інгредієнти

🔹яйце 4 шт
🔹цукор 250 г
🔹мед 5 ст/л
🔹какао 5 ст/л
🔹масло вершкове 150 г
🔹сода 1 ч/л
🔹борошно ~ 500-550 г

Для заварного крему:
🔸жовтки 3 шт
🔸цукор 150 г
🔸кукурудзяний крохмаль 7 ст/л
🔸ванілін 1 р
🔸молоко 1,3 л
🔸вершкове масло 250 г

Вірменський торт Нутелла домашній шоколадний покроковий рецепт

1. Тісто: Яйця перемішуємо з цукром, потім додаємо мед, какао, вершкове масло і ставимо на плиту. Варимо до тих пір, поки цукор не розчиниться, до однорідної консистенції. Потім додаємо соду, перемішуємо. Маса повинна збільшитися в два рази. Далі знімаємо з плити і залишаємо на 5 хв остывать.

2. Потім додаємо борошно і замішуємо м’яке тісто. Готове тісто ділимо на 5 частин, розгортаємо в тонкий пласт і відправляємо в розігріту духовку на 170-180′ до готовності (приблизно 4 хв) Готуємо крем: Жовтки перемішуємо з цукром, додаємо кукурудзяний крохмаль, ванілін, потім склянку теплого молока і все перемешиваем.

3. Далі додаємо залишилася молоко і ставимо варитися на плиту. Коли крем загусне, знімаємо з плити і накриваємо плівкою в контакт і остуджуємо. Потім збиваємо вершкове масло до білого, і по 1 ст/л додаємо заварний крем.

4. Все ретельно збиваємо і крем готовий. Потім збираємо торт, як показано на відео. Приємного апетиту 😋

Відео рецепт 👇