Вишневий чізкейк без випічки

Як смачно зробити Вишневий чізкейк без випічки простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Вишню люблю за те, що вона гарна у всіх станах.

Інгредієнти

Основа:
🍪150г шоколадного пісочного печива
🍪30г мигдалю
🍪50г вершкового масла

Чіз і желе:
🍒400г вершкового сирного сиру
🍒250г замороженої вишні без кісточок
🍒150г натурального йогурту
🍒100г цукру
🍒20г желатину
🍒100 мл води

Вишневий чізкейк без випічки покроковий рецепт

1. Печиво поломайте на шматочки і змеліть разом з мигдалем в блендері. Вершкове масло розтопіть і з’єднайте з подрібненими інгредієнтами. Отриману масу викладіть на дно рознімної форми (діаметром 16-18 см), притисніть і розрівняйте. Приберіть в холодильник. Желатин замочіть у воді, залиште для набухания.

2. Вишню і цукор прогрійте в сотейнику, доведіть до кипіння і варіть 10 хв на повільному вогні. Подрібніть масу заглибним блендером, додайте желатин, поверніть на маленький вогонь і помішуйте до розчинення желатину. Сирний сир і йогурт змішайте на невеликих оборотах міксера. Залиште 80-100г вишневої маси для заливки, решту змішайте з сирною основой.
3. Перекладіть вишнево-сирну масу у форму, приберіть в холодильник на годину. Решту вишневу заливку знову трохи прогрійте і акуратно залийте чізкейк. Приберіть чіз в холодильник на кілька годин для повного застигання. Готовий чізкейк залиште при кімнатній температурі на 15-20 хв, вийміть з форми, прикрасити вишнею. І до столу!