Нутовые булочки з псиллиумом простий рецепт. Ці булочки виходять дуже смачними, м’якими, смак псиллиума і нуту не відчувається 👌🏻.
Інгредієнти
Борошно з псиллиума Garnec – 20 р
Нут 300 г (попередньо потрібно замочити це 150 г сухого нуту)
Вода – 170 р
Сироп топінамбура – 1 ч. л.
Оливкову олію – 30 р
Сіль – 1/3 ч. л.
часник Сушений – 1/2 ч. л.
Сушений лук – 1 ч. л.
Сода – 1/2 ч. л.
Лимонний сік – 1 ст. л.
Кунжут для посипання
Нутовые булочки з псиллиумом покроковий рецепт
1. Замочуємо нут на 7 – 9 годин (або на ніч). Промиваємо, кладемо в чашу блендера нут і воду, подрібнюємо до однорідної маси. Бажано в потужному блендері, так швидше. ⠀
2. Додаємо сироп топінамбура, сіль, оливкова олія, спеції, перемішуємо. Потім додаємо борошно з псиллиума, соду з лимонним соком, ретельно перемішуємо. Даємо тісту постояти кілька хвилин. ⠀
3. Через кілька хвилин мокрими руками формуємо булочки і викладаємо їх на деко застелений пергаментом. ⠀ Випікаємо в попередньо розігрітій до 180°C духовці 40 минут.
4. І даємо охолонути на решетке.
Відео рецепт 👇