Оладки з кабачків і яйцем на сковороді

Як зробити смачні Оладки з кабачків і яйцем на сковороді рецепт простий. Якщо ти думаєш що не можна їсти смажені оладки і худнути, то прямо зараз прочитай цей рецепт і балуй себе цією смакотою! Ось тільки є деякі поради, як знизити калорійність страви! І тоді топчи без докорів сумління! 😅

Інгредієнти

Кабачки 1,5 кг
Яйця 3 шт ( у мене були маленькі, якщо у вас великі то краще 2 шт )
Борошно 3 ст. л. (рисову, чи пшеничну)
Розпушувач щіпку
Сіль за смаком
Перець чорний мелений за смаком
Оливкова олія для смаження

Оладки з кабачків і яйцем на сковороді покроковий рецепт

1. Кабачки очистити від шкірки і натерти на тертці. Або в кухонному комбайні, насадка для овочів. Я очищаю тільки шкірку, оскільки беру маленькі кабачки. Якщо у вас великі, очистіть від насіння. Кабачок натертий віджати від соку. Я це роблю за допомогою друшляка. Якщо сік не віджати, потрібно дуже багато борошна, для того щоб вони не розвалилися при обжарке.
2. І це підвищить калорійність страви. В кабачки розбити яйця, посолити, поперчити і все добре перемішати!😉 Додаємо борошно і розпушувач. І знову все перемішуємо. Дивіться по консистенції, можливо знадобитися додати ще трохи борошна. Розігріваємо сковорідку, силіконової пензлем змащуємо оливковою маслом.
3. Зовсім трохи, тільки щоб не прелипали оладки. Столовою ложкою викладаємо суміш на сковорідку і формуємо оладки. Смажимо з обох сторін, під кришкою на середньому вогні. До готовності. Подавати з нежирної сметаною (у мене 10%) або з білим йогуртом.