Ідеальний Омлет французький класичний на сковороді простий рецепт 🥚 Справжній французький омлет – це рівний золотавий овал з м’якою серцевиною. Це ідеальний сніданок, який можна приготувати за півхвилини! Швидкість приготування і ніжна текстура – його візитні картки, але, перш ніж він вийде ідеально, потрібно постаратися.
Мій перший омлет 3 роки тому вийшов досить страшненький. Знадобився місяць регулярної практики, щоб довести його до ідеалу. Тонкощі його приготування я вивчала в кулінарних передачах Жака Пепіна і Джулії Чайлд. Раніше я дивилася їх англійською, а зараз їх можна подивитися в Яндекс Браузері в перекладі з російської озвученням.
Для цього відкриваємо вкладку відео в Яндекс Браузері, вводимо запит, вибираємо фільтр «З закадровим перекладом» і Браузер відобразить саме іноземний контент з можливістю перекладу. Тепер відкриваємо сподобався ролик, натискаємо кнопку «Перевести відео» і дивимося відео з голосовим перекладом з англійської, французької, німецької, італійської та іспанської мов.
Для французького омлету підходять алюмінієві сковороди з антипригарним покриттям. У мене 20 см в діаметрі. Зверніть увагу, щоб дно було не гостре, інакше воно може подряпати плиту.
Мій перший омлет 3 роки тому вийшов досить страшненький. Знадобився місяць регулярної практики, щоб довести його до ідеалу. Тонкощі його приготування я вивчала в кулінарних передачах Жака Пепіна і Джулії Чайлд. Раніше я дивилася їх англійською, а зараз їх можна подивитися в Яндекс Браузері в перекладі з російської озвученням.
Для цього відкриваємо вкладку відео в Яндекс Браузері, вводимо запит, вибираємо фільтр «З закадровим перекладом» і Браузер відобразить саме іноземний контент з можливістю перекладу. Тепер відкриваємо сподобався ролик, натискаємо кнопку «Перевести відео» і дивимося відео з голосовим перекладом з англійської, французької, німецької, італійської та іспанської мов.
Для французького омлету підходять алюмінієві сковороди з антипригарним покриттям. У мене 20 см в діаметрі. Зверніть увагу, щоб дно було не гостре, інакше воно може подряпати плиту.
Інгредієнти
На 1 омлет потрібно:
▫️3-4 яйця (на відео 4 шт.)
▫️Сіль, перець
▫️1 ст. л. води
▫️1 ст. л. вершкового масла
Омлет французький класичний на сковороді покроковий рецепт
1. Збиваємо всі інгредієнти до повної однорідності, щоб не залишалося білкових згустків. Готуємо на максимальному вогні мінімальний час. Розігріваємо олію на сильному огне.
2. Чекаємо, поки масло перестане пінитися, але ще не почне темніти. Виливаємо яйця. Лівою рукою тримаємо ручку сковорідки великим пальцем вгору і рухаємо взад-вперед. Правою рукою вбиваємо яйця виделкою зубчиками вгору по всьому периметру сковороды.
3. Коли яйця дійшли до кремовою текстури, відсуваємо масу на дальній край сковороди. Проводимо силіконової лопаткою з краям.
4. Підгинаємо краю омлету. Робимо кут між тарілкою і сковорідкою і перекладаємо на тарілку. Французький омлет готовий!
Відео рецепт 👇