Омлет з нутовой борошна

Омлет з нутовой борошна простий рецепт. Якщо вам набридли на сніданок яйця, спробуйте нутовый омлет. Відмінний варіант для швидкого і корисного сніданку, обіду або вечері😎👌🏻

Інгредієнти

нутове борошно – 100г
чорна сіль – дає той самий смак яєць – 1 щіпка
харчові дезактивовані дріжджі – 1 щіпка (опціонально)
куркума – 1 щіпка
вода – ось тут треба дивитися по консистенції, має бути щось схоже на консистенцію млинцевого тесту
псиллиум – 1 чайна ложка (раціонально)
розпушувач – 1/3 чайної ложки (опціонально)
зіра/кумін за смаком (щоб не було здуття після бобових)

Омлет з нутовой борошна покроковий рецепт

1. Змішати всі інгредієнти, трохи збити віночком, щоб не було грудочок. Вилити на сковорідку, попередньо розігрів і налити оливкова олія для смаження (помас). накрити кришкою, перевернути, коли омлет схопиться з одного стороны.

2. Також в омлет можна додати помідори, печериці, зелень, соєві шматочки, все, що завгодно, як у мене на видео.

3. В цьому рецепті велику роль відіграє чорна сіль. Купити її можна в інтернеті або в магазинах здорового питания.

Відео рецепт 👇