Як смачно зробити Пахлава з фісташками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Всім привіт сьогодні хочу поділиться з вами смачним легким рецептом солодкої випічки
Інгредієнти
✅12 аркушів тісто філо
✅150 гр масла вершкового
⠀
Сироп
✅ цукор -400 гр
✅вода -500 мл
✅ 1 ч л лимонного соку
⠀
Начинка
✅молоко-200 мл
✅манна крупа -2,5 ст л
✅ванілін
✅фісташка
Пахлава з фісташками покроковий рецепт
1. Спочатку приготуємо сироп. Воду цукор, доводимо до кипіння протягом 5 хвилин додаємо сік лимона і на слабкому вогні варимо до готовності 15 хвилин.⠀
2. Приготуємо начинку. Молоко з’єднаємо з манною крупою і варимо до загустіння в кінці додаємо ванілін ⠀
3. Беремо листя філо мажемо розтопленим маслом кожен лист і до кінця останній лист не мажемо маслом ріжемо на 16-20 частин. Викладаємо начинку і звертаємо на відео відправляємо випікатися при 160* 20-25′. Гарячу випічку залийте цукровим сиропом і залиште при кімнатній температурі на 3-4 години якщо, звичайно, це можливо. Приємного апетиту
Відео рецепт 👇