Шоколадний бісквіт на меді

Шоколадний бісквіт на меді рецепт простий.

Інгредієнти

на форму 18 см:

Яйце 4 шт
Цукор 120 р
Мед 80 р
Сода 7 р
Борошно 120 р
Какао 40 р
Щіпка солі

Шоколадний бісквіт на меді покроковий рецепт

1. Яйця з цукром і сіллю збити до білої пишної маси. Мед у сотейнику розтопити на повільному вогні. Додати соду, перемішати і довести до карамельного цвета.
2. Додати мед в яйця, продовжуючи збивати. Борошно і какао змішати в окремій чаші і по частинах просіяти у яєчну масу, щоразу обережно вимішуючи лопаткою знизу вверх.
3. Випікати в розігрітій до 160 градусів духовці 45-50 хвилин. Готовність перевіряти сухий шпажкой.