Панкейкі на йогурті і джемом простий рецепт. Нічого не може скрасити понеділок,але я спробую додати вам в стрічку ще більше сонця😅 Панкейкі на йогурті з полуницею та ревенем. То що ви 100% будете готувати😅 якраз сезон прекрасною ароматної ягоди і ревеню,а останній до речі – прекрасно зберігається в холодильнику. Ну і подякувати за доставку необхідно🙏🏻
Інгредієнти
▪️360гр звичайного йогурту без цукру
▪️200гр пшеничного борошна
▪️2 яйця
▪️6ст.л цукру
▪️10 гр розпушувача
▪️50гр вершкового масла
▪️щіпка солі
Для джему з полуниці і ревеню
▪️ревінь
▪️300гр полуниці
▪️2ст.л цукру
▪️сік половинки лимона
Панкейкі на йогурті і джемом покроковий рецепт
1. На панкейкі ,масло вершкове розтопити. Всі інші інгредієнти змішати, додати масло і смажити на сухій сковороді з двох сторон.
2. Ревінь почистити і порізати на сковороду додати цукор, ревінь і злегка обсмажити разом до утворення легкої карамелі (це приблизно 5 хвилин на сильному вогні).
3. Додати порізану полуницю, готувати ще пару хвилин, збризнути сокіл лимона.
4. Не готуйте дуже довго, щоб полуниця не стала кашею. Подавати готові панкейкі з ложкою йогурту і полунично-ревенего джема.
5. Готово.