Як смачно зробити Панкейкі з бананом і вівсянкою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Панкейкі без цукру і борошна ( Gluten free & Sugar free ). Сьогодні чудовий сніданок – ситні #панкейкі. Для їх приготування нам потрібно всього 5 інгредієнтів! Для рецепту навіть не потрібні ваги! Всі будемо міряти чашками. Пропорції тут головне! Як завжди:
✅ Без цукру
✅Без глютену
✅Без зайвого клопоту
✅ Без цукру
✅Без глютену
✅Без зайвого клопоту
Інгредієнти
☕ Чашка 250 мл
🔸Вівсяні пластівці (у мене без глютену) 1 чашка
🔸Банан 1 шт.
🔸Молоко (рослинне або звичайна) ½ чашки
🔸Яйце 1 шт
🔸Розпушувач ¼ ч. л.
Панкейкі з бананом і вівсянкою покроковий рецепт
1. Все просто! Кладемо всі інгредієнти в блендер і збиваємо до однорідності!
2. Я даю масі постояти 5 хвилин, щоб вівсянка набухла. Це не обов’язково. Тісто виходить густим. Ложкою накладаємо його на розпечену сковороду і смажимо до золотистого кольору з двох сторон.
3. Готові панкейкі можна прикрасити за смаком. Я загасила яблука з корицею і додала рубленого функуда. Ваш ситний і смачний сніданок готовий. Приємного апетиту!
Відео рецепт 👇