Паровий мясний рулет Ханум з фаршем і з картоплею

Як смачно зробити Паровий м’ясний рулет Ханум з фаршем і з картоплею класичний паровий м’ясний рулет простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Для тесту:
2 яйця
300 мл води
1 ч. л солі
3 ст. л соняшникової олії
700 г борошна

Начинка:
Фарш
Цибулю
Морква Картопля 2-3 шт
Сіль, перець

Паровий м’ясний рулет Ханум з фаршем і з картоплею покроковий рецепт

1. В глибоку миску з борошном, додаємо яйця, воду, масло, сіль і замішуємо однорідне тісто. У сковороді обсмажуємо цибулю, моркву. Картоплю нарізаємо дрібним кубиком. З’єднуємо всі інгредієнти, солимо, перчимо та ретельно перемешиваем.

2. Потім ділимо тісто на 3 рівні частини і скачуємо кожну кулю. Тонко розкачуємо тісто і тонким шаром викладаємо частину фарша.

3. Згортаємо рулетом, защипуємо краю і перекладаємо на лист пароварки, змащене маслом. Встановлюємо листи з рулетами на каструлю і готуємо 40-45 минут.

4. Подаємо з будь-яким соусом (У мене засмажки з томата з часником) Приємного апетиту

Відео рецепт 👇