Як смачно зробити Паровий м’ясний рулет Ханум з фаршем і з картоплею класичний паровий м’ясний рулет простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
Для тесту:
2 яйця
300 мл води
1 ч. л солі
3 ст. л соняшникової олії
700 г борошна
Начинка:
Фарш
Цибулю
Морква Картопля 2-3 шт
Сіль, перець
Паровий м’ясний рулет Ханум з фаршем і з картоплею покроковий рецепт
1. В глибоку миску з борошном, додаємо яйця, воду, масло, сіль і замішуємо однорідне тісто. У сковороді обсмажуємо цибулю, моркву. Картоплю нарізаємо дрібним кубиком. З’єднуємо всі інгредієнти, солимо, перчимо та ретельно перемешиваем.
2. Потім ділимо тісто на 3 рівні частини і скачуємо кожну кулю. Тонко розкачуємо тісто і тонким шаром викладаємо частину фарша.
3. Згортаємо рулетом, защипуємо краю і перекладаємо на лист пароварки, змащене маслом. Встановлюємо листи з рулетами на каструлю і готуємо 40-45 минут.
4. Подаємо з будь-яким соусом (У мене засмажки з томата з часником) Приємного апетиту
Відео рецепт 👇