Паска на холодній расстойке

Паску на холодній расстойке (за типом brioschi). Тісто готуємо вранці, перед роботою. Йдемо, працюємо, повертаємося, ділимо тісто по формах і йдемо в зал на годинки 3))) Після приходимо і печемо. Порядок приблизно такий. Дуже настійно прошу купити сильну борошно (13-15% білка)

Інгредієнти

400 г борошна (50/50 звичайна з сильною)
3 яйця
100 г молока
5 г сухих дріжджів
100 г цукру
3 г солі
160 г вершкового масла

Глазур:
150 г цукру
50 г води
5 г желатину+30 г води

Паска на холодній расстойке покроковий рецепт

1. В’ялена журавлина і білий шоколад на смак У борошно додати дріжджі, сіль і цукром. Слідом молоко і яйця, насадками «гак» міксером замісити тісто, поступово вводити м’яке масло, продовжуючи заміс, замісити гладке тісто, на весь цей процес з міксером піде близько 10 хвилин, в кінці руки змастити рослинним маслом і сформувати гладкий куля з тіста, прибрати в миску, накрити плівкою і прибрати тісто в холодильник 8 часов.
2. Після дістати, дати тісту трохи зігрітися, близько 40 хвилин. Тісто стане м’якше, ввести в нього журавлину і шоколад, розділити тісто на кілька частин, в залежності від розміру ваших форм. Заповнити форму тісто потрібно приблизно на 1/2. Залишити паски на расстойку приблизно на 2,5-3 години, вони повинні зрости приблизно в два рази. Випікати 30-35 хвилин при 170 гр.
3. Глазур:
Желатин залити водою, дати набрякнути. Зварити з води і цукор сироп (нагрівати до розчинення цукру), розпустити в сиропі желатин, перелити в миску і збити на високий оборотах міксера до побіління і загустіння. Покрити остиглі паски глазур’ю відразу після приготування, оскільки застигне вона дуже швидко. Тісто замісити можна з вечора і прибрати в холодильник на ніч, а вранці відправити на расстойку і випікати