Ескімо Вишня в шоколаді

Як зробити Ескімо Вишня в шоколаді рецепт простий і швидкий.

Інгредієнти

Для мусу:
Темний шоколад 80 гр
Вершкове масло 30 гр
Вершки 33% 100 гр
Желатин 220 блюм 4 грама в 20 мл води.

Вишнева начинка:
Вишня без кісточки 80 гр
Цукор 20 гр
Кукурудзяний крохмаль 3 гр
Желатин 2 гр у 10 мл води
Спеції: імбир, кориця, кардамон на кінчику ножа.

Глазур:
Шоколад білий 300 гр
Олія рослинна 100 гр
жиророзчинні Барвники, рожевий і блакитний
Діоксид титану (білий барвник) 1/2 ч. л

Ескімо Вишня в шоколаді покроковий рецепт

1. Робимо вишневу начинку. Желатин замочуємо у воді. Цукор змішуємо з крохмалем. Вишню трохи нагріваємо в сотейнику. Змішуємо з цукром і крохмалем, доводимо до кипіння. Трохи проварюємо. Знімаємо з вогню, додаємо розтоплений желатин. Даємо охолонути. Готуємо мус. Желатин замочуємо. Вершкове масло і шоколад розтоплюємо. Додаємо розтоплений желатин. Вершки збиваємо до м’яких пік. З’єднуємо з шоколадною смесью.

2. Якщо мус занадто густий, поставте його в мікрохвильовку на 5-7 секунд. Перекладаємо мус в кондитерський мішок. Коли начинка охолола, переходимо до складання. У форму для ескімо на 1/3 видавлюємо мус. Потім в серединку, начинку. Зверху закриваємо мусом. Вставляємо палички і прибираємо в морозилку на 3-4 години. Доя глазури:
3. Шоколад розтоплюємо, змішуємо з олією. Додаємо діоксид і пробиваємо блендером. Відливаємо 30 гр білого шоколаду. Ділимо на дві склянки з ровну (дуже зручно використовувати одноразові пластикові стаканчики) І фарбуємо суміші барвниками. Кожен теж краще пробити блендером. Робоча температура глазурі 35 градусов.

4. Занурюємо кожне тістечко в глазур. Офарблюємо на свій смак) Як зробити шапочку з білого шоколаду, подивіться в ефірі. Поки шоколад не застиг посипаємо цукровою посилкою. Прибираємо тістечка для стабілізації в холодильник на 2-3 години. Ескімо готово!

Відео рецепт 👇