Паста в картопляно-сирному кремі з мясними ковбасками

Як зробити Пасту в картопляно-сирному кремі з м’ясними ковбасками рецепт простий і швидкий. Скучили по пасті? Обережно, перед вами рецепт, який хочеться готувати знову і знову… Паста з картоплею це незвичайне поєднання для нас, але не для італійців. В італійській кухні неаполітанська рецепт пасти з картоплею став класикою. Але перед вами не традиційний неаполітанська рецепт, а сучасна інтерпретація, де картопля перетворюється в крем. Лучано навіть не зрозумів, що там картопля, хвалив ніжний сирний соус. Але потім я йому розкрила секрет і ділюся ним з вами!

Інгредієнти

на 4 порції:

•400г пасти
•200г м’ясних ковбасок
•1 зубчик часнику
•2 середні картоплини
•60г тертого твердого сиру (наприклад, пармезан)
•оливкова олія
•сіль, чорний перець

Паста в картопляно-сирному кремі з м’ясними ковбасками покроковий рецепт

1. Картоплю нарізати кубиками і відварити в підсоленій воді 15-20 хв. Додати до відвареної картоплі тертий сир, 1-2ст ложки оливкової олії і 150мл води, в якій варилася картофель.
2. Посолити, поперчити і подрібнити блендером. *Якщо крем вийшов густий, то можна додати ще трохи води, в якій варилася картопля. Обсмажити часник на оливковій олії, дістати ковбаски з оболонки, подрібнити їх руками і обсмажити їх до румяности.
3. Пасту відварити до стану «аль денте» в підсоленій киплячій воді. До фаршу додати пасту, 1 ополоник води, в якій варилася паста, крем і картопляний перемешать.