Паста в вершково томатному соусі з яйцями

Як зробити Пасту в вершково томатному соусі з яйцями рецепт простий.

Інгредієнти

КБЖУ на 1 порцію:
405,8/15,5/16,2/49,5

120 г рисових макаронів
5 р. вершкового масла
200 г помідор черрі
100 мл. молока 2,5%
60 г вершкового сиру (ісп. Hochland)
60 г. твердого сиру
1 ст. л. томатної пасти
сіль, чорний мелений перець

Яєчня з макаронами 🍳
• макарони
• 3 яйця
• сіль
• 10 р. твердого сиру

Паста в вершково томатному соусі з яйцями покроковий рецепт

1. Макарони відварити. Помідори розрізати на 4 частини і обсмажити на розігрітій сковороді, додавши трохи вершкового масла. Вершковий сир, томатну пасту і молоко змішати в окремій ємності і додати до томатів, довести до кипіння, потім додати натертий сир і акуратно перемішати, соус повинен стати більш густим, додати сіль і перець по вкусу.

2. Далі висипати макарони і добре перемішати. Рекомендую їсти пасту гарячої🤤 Гортай карусель, там є ідея смачною яєчні на сніданок, якщо залишилися макарони)

3. Яєчня з макаронами:
Макарони розігріти на сковороді (під кришкою), додавши трохи оливкової олії. Зверху розбити яйця, додати сіль, посипати натертим сиром і смажити до готовності. ❕Якщо любите сирий жовток, тоді потрібно смажити без кришки)