Паста з баклажанами та помідорами по італійськи

Як зробити пасту з баклажанами та помідорами по італійськи рецепт простий. За мотивами італійської пасти алла норма, правда, хай вибачать мене італійці, у мене закінчився сир, але це ж не привід залишати себе без вечері ☺️

Інгредієнти

Паста (у мене пенне) 150 г
Рослинна олія 30 мл
Баклажани 2 шт. 🍆
3 шт. Помідори 🍅
Часник 2 зубчики 🧄
Базилік 2-3 гілочки 🌿

Паста з баклажанами та помідорами по італійськи покроковий рецепт

1. Пасту відварити як зазначено на упаковці. Баклажани нарізати великими шматками і обжаритьн на рослинному маслі на сильному вогні до золотистого цвета.

2. Додати нарізані помідори, часник, сіль, цукор і нарізані листя базиліка. Перемішати і тушкувати протягом 5 минут.

3. Всипати готову пасту, перемішати і відразу ж подавати. Бажано посипати тертим пармезаном 🍝

Відео рецепт 👇