Як приготувати Пасту з білими грибами у вершковому соусі рецепт простий на сковороді. Любите рецепти в яких все на око?) Де можна проявити фантазію, а головне все швидко готується? Ось ця паста у вершковому соусі з грибами саме така. Рецепт дуже простий, але ви попросили зберегти його у стрічці, щоб не забути і готувати. Тоді швидше зберігайте і пересилайте друзям. ❤️ мені будуть приємні.
Інгредієнти
✔️Цибуля ріпчаста 1 невеликий – не любите цибулю, не кладіть
✔️Часник пару зубків
✔️жменю заморожених білих або будь-яких, що є
✔️вершковий сир типу філадельфії близько 2-3 ст ложок
✔️паста
✔️петрушка
✔️пармезан або інший твердий пікантний сир
✔️чорний перець, сіль
✔️оливкова олія з трюфелем опціонально
Паста з білими грибами у вершковому соусі покроковий рецепт
1. Обсмажити цибулю до прозорості, додати часник, через хвилину гриби, нехай рідина випарується і вони злегка підрум’яняться. Я смажу на високих температурах і не отхожу.
2. Додаю сир, добре розмішую, у сусідній каструлі варю пасту альденте і беру звідти половничек рідини, добре перемішую все в сковороді, додаю пасту.
3. Приправляю сіллю, перцем, додаю дрібно порізану петрушку. Зверху поливаю трюфельним маслом і посипаю пармезаном! І м’яса не треба! Щастя є!
Відео рецепт 👇