Як зробити Пастрому з індички в духовці в домашніх умовах на бутерброд або в святкову нарізку.
Інгредієнти
Курячі грудки 4 шт (грудка індички 2 шт)
Сіль за смаком
Соєвий соус 1-2 ст л
Копчена паприка 1 чл
Мускатний горіх трісок
Трохи рослинного масла.
Пастрома з індички в духовці в домашніх умовах покроковий рецепт
1. Все змішати і добре втерти в грудки. Далі потрібно з’єднати 2 грудки і перев’язати їх шпагатом або в сітку помістити, далі можна відразу готувати (я витримала ніч у холодильнику).
2. Для індички: я засунула її в сітку разом з дрібними шматочками індички, що в мене були. Випікати в розігрітій духовці до 200 град рівно 30 хв і потім залишити її там остывать.
3. Після того, як вона повільно охолоне – загорнути в пакет або фольгу і витримати в холодильнику до повного застигання. Готово! Приємного аппетита!