Печена болгарський печена з часником в духовці на зиму

Печений перець 😋 та ще й з травушками і часником 🤤 Це неймовірно смачно, думаю, ви і самі розумієте. Тому, швидко готувати, поки перці по 25 грн😂 Раніше у мене сторінка була на 90% солодка🍰 зараз почала ділитися з вами і іншими не солодкими 🍔 стравами. Як зробити закуску Печена болгарський печена з часником в духовці на зиму рецепт простий у банках пальчики оближеш.

Інгредієнти

На 1 банку 0,5 л. і 1 банку 0,72 л.:
2 кг солодкого перцю
🌻150 мл соняшникової (або якісного не горького оливкової олії)
🧄1 ч. л. подрібненого часнику
🧂1 ч. л. солі
🥄2 ч. л. італійських трав
🍋1 ст. л. лимонного концетрата (або 2-3 ст. л. лимонного соку або 1 ч. л. оцту)

Печена болгарський печена з часником в духовці на зиму покроковий рецепт

1. Перець викласти на деко, застелене фольгою. Запекти в духовці при 200С до повної готовності. Масло змішати з часником, сіллю, травами і лимонним соком.
2. Дістати з духовки, перекласти перець в контейнер (або пакет), залишити на 10 хв Очистити від шкірки і насіння. Нарізати на смужки. Покласти перець в масло, розмішати. Перекласти все в банки.

3. Важливо, щоб масло зверху повністю покривало перець. Зберігати в холодильнику. Зберігається 7 днів точно, більше не пробувала. Теоретично якщо залити гарячим маслом, може зберігається на багато дольше.

Відео рецепт 👇