Мариновані помідори з базиліком на зиму

Як зробити Мариновані помідори з базиліком на зиму рецепт простий.

Інгредієнти

Помідори

Маринад
На 3л води 12 столових ложок цукру, 9 чайних ложок солі і 200 мл 9% оцту.

Мариновані помідори з базиліком на зиму покроковий рецепт

1. В чисті підготовлені банки (у мене три по 1,5 л і дві по 1л) розкласти добре вимиті томати і в кожну банку добротну гілку базиліка. Залити помідори окропом і залишити на 30 хв. Злити воду з томатів в каструлю і на її основі закип’ятити маринад.
2. Маринад. На 3л води 12 столових ложок цукру, 9 чайних ложок солі і 200 мл 9% оцту. Прокип’ятити маринад 2-3 хв. і залити ним помідори. Закатати і прибрати під «шубу».
3. Якщо ви любите смак базиліка, то вам цей спосіб дуже сподобається! У цьому рецепті не потрібні – перець, лаврове листя, часник і листя плодових дерев. За смаком вони кисло-солодкий з ароматом базиліка. Смачної вам зимы!