Печиво на кефірі з манкою і борошном у духовці простий рецепт. 100г МАНКИ і КЕФІР! Простий РЕЦЕПТ ПЕЧИВА! СМАЧНЕ, Ніжне НЕДОРОГЕ Печиво до ЧАЮ! Швидке, смачне, ніжне печиво до чаю на швидку руку. Легка в приготуванні печиво. Печиво на кожен день до чаю.
Інгредієнти
На ~13 штук (~360г):
-100г манки
– 50 мл кефіру
– 110-130г борошна
– 1 яйце
– 50г вершкового масла
– 50г цукру
– 1 ч. л ванільного цукру
– 1 ч. л розпушувача
Печиво на кефірі з манкою і борошном у духовці покроковий рецепт
1. В мисці змішую яйце, цукор, ванільний цукор і кефір. Всипаю манну крупу, перемішую і залишаю постояти на столі 30 хвилин. Потім кладу розм’якшене вершкове масло, перемешиваю.
2. Додаю трохи борошна і розпушувач, перемішую. Додаю муку і замішую тісто липке та м’яке. Даю постояти ще хвилин 10. Відриваю невеликі шматочки, скачую кульки, вмочую в манку і кладу на противень.
3. Випікати в добре розігрітій до 180°С духовці ~ 15 хвилин. Час випічки залежить від особливостей вашої духовки.