Печиво з горіхами і родзинками

Печиво «брусочками». Як зробити Печиво з горіхами і родзинками рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

яйця 2 шт
горіхи 130г
родзинки і в’ялена журавлина (я беру з рому) 180г
цукор-150г
борошно пшеничне 160г
розпушувач 7г
Сіль щіпка
мелені Спеції (кориця, імбир, мускатний горіх, кардамон) 1чл

Печиво з горіхами і родзинками покроковий рецепт

1. Збити яйця з цукром. Горіхи помити, просушити, злегка обсмажити, порізати. Змішати віночком борошно, спеції, розпушувач, сіль. З’єднати обидві маси, додати горіхи, родзинки, клюкву.
2. Форму або рамку 20х20 змастити маслом, присипати борошном, прибрати надлишки, викласти тісто. Можна застелити пергаментом і викласти тісто. Випікати в розігрітій до 180С духовці хвилин 20-25…залежить від розміру і форми духовки.

3. Перевіряйте дерев’яною шпажкою, вона повинна виходити сухою. Остиглий корж нарізати, зберігати в контейнері або пакете.