Як зробити Святкове печиво з цукатами і фісташками рецепт простий. Святкове печиво ❤ Всім добрий день, мої дорогі. Дуже багато чекали цей рецепт. Зберігайте дівчинки. Печиво виходить дуже смачним і тане в роті. Форма печива може бути будь-яка.
Інгредієнти
📌300 гр борошна
📌180 гр вершкового масла
📌100 гр цукру
📌1 яйце
📌ванільний цукор
📌1ч.л розпушувача
Глазур
📌180 гр цукрової пудри
📌4 стіл.л лимонного соку
📌цукати і фісташки для прикраси.
Святкове печиво з цукатами і фісташками покроковий рецепт
1. У розм’якшене вершкове масло, ванільний цукор і цукор, збиваємо до білого, додаємо яйце, перемішуємо і також додаємо борошно з розпушувачем. Замішуємо м’яке, еластичне тісто. ⠀
2. Тісто ділимо на дві частини, викладаємо в пакет і відправляємо в холодильник на 10 хвилин. ⠀ Через 10 хвилин тісто накриваємо пакетом та раскатываем.
3. Вирізаємо форму кола і викладаємо на деко застелений папером для, вирізаємо середину також і виходить форму бублика, відправляємо в розігріту духовку до 180°приблизно на 10 -15 минут.
4. Орієнтуйтеся по своїй духовці. ⠀ В цукрову пудру додаємо лимонний сік, перемішуємо і змащуємо наші печива і прикрашаємо цукатами і горіхами. ⠀ Форма печива і прикраса на вашу желанию.
Відео рецепт 👇