Бездріжджовий паска краффин зебра

Бездріжджовий паска краффин зебра простий рецепт.

Інгредієнти

✔️1 яйце+3 жовтки
✔️180гр сиру брикетного
✔️100гр вершкового масла
✔️200 мл молока
✔️40гр какао
✔️200гр цукру
✔️1ч.л.соди
✔️Ванілін
✔️520гр борошна і на лід
✔️Горіхи (можна без них

Бездріжджовий паска краффин зебра покроковий рецепт

1. Нам знадобитися 2 чашки – для білого тіста і для шоколадного. Змішати 1 яйце і жовтки і розділити на 2 рівні частини 2 чашки. В 1 чашку для білого тіста додаємо до яєць 280 гр борошна, ванілін і всі інші інгредієнти по 1/2 частині, крім какао: 90гр сиру, 50гр масла, 100 мл молока, 100гр цукру, 1/2чл соди. Все змішати в блендері до однорідної маси, викласти лопаткою на харчову плівку і завернуть.
2. У 2ю чашку для шоколадного тіста додаємо до яєць 240гр борошна, все какао і всі інші інгредієнти по 1/2 частини: 90гр сиру, 50гр масла, 100 мл молока, 100гр цукру, 1/2чл соди. Все змішати в блендері до однорідної маси, викласти лопаткою на харчову плівку і загорнути. Тісто прибрати в холодильник мінімум на годину, у мене лежало майже сутки.
3. Готуємо: Горіхи подрібнити. Шоколадне тісто, присипати борошном і розкачати в прямокутник, акуратно скласти і прибрати в сторону. Біле тісто також розкачати також як і шоколадне, посипати 1/2 частини горіхів, зверху викласти шоколадне тісто, знову посипати горіхами і згорнути рулет.
4. Розрізати рулет навпіл і кожну частину розрізати уздовж не до кінця. Згорнути паску краффин, борошняними руками надати йому форму і порастить його у форму для выпекания.

5. Теж саме проробити з другим куличем (відео каруселі. Випікати в розігрітій духовці при температурі 180 градусів приблизно 40-45 хвилин, дивіться по своїй духовці, готовність перевіряти зубочисткою. Приємного апетиту!