Торт чізкейк суфле без випічки Абрикос Манго Фісташка

Як зробити торт чізкейк суфле без випічки Абрикос Манго Фісташка рецепт.

Інгредієнти

(Кільце d=16 см, висота бортика 8 см)

Основа:
Силіконовий килимок з бортиками 35×25 см
Борошно 105г
Крохмаль кукурудзяний Південь
Матчу 2г
Яйця 170г (3 шт. З)
Цукор-100г
Сироп глюкози 15г
Олію вершкове 30г
Молоко 45г

Крихта з фісташкою:
Фісташки 25г
Цукор-10г
Борошно 10г
Масло вершкове 7г

Конфі абрикос-манго:
Пюре абрикоса 50г
Пюре манго 25г
Сироп глюкози 12г
Цукор 12г
Пектин NH 1,5 р
Лимонна кислота кілька крупинок

Чізкейк-суфле:
Сир сирний 320г
Сметана 20% 65г
Цукрова пудра 45г
Вершків 33-35% 45г
Молоко 40г
Фісташкова паста 15г
Желатин 220 блюм 6г
Вода для желатину 36р

Торт чізкейк суфле без випічки Абрикос Манго Фісташка покроковий рецепт

1. Основа:
Духовку розігріти до 190°с. Килимок викласти на деко, не змащувати. Борошно об’єднати з крохмалем і матчу. Перемішати і просіяти. Яйця вилити у жаростійку миску, перемішати віночком. Додати цукор і глюкозу. Встановити на водяну баню і, помішуючи, нагріти до 40°с. Перелити в чашу міксера і збивати насадкою Віночок, поступово збільшивши швидкість до максимальної, до пишної світлої і гладкою консистенции.
2. Змінити насадку на Весло і на мінімальній швидкості згладити масу протягом 1 хв. По 1 ст. л. додати борошняну суміш, лише до об’єднання з масою. Молоко і масло розтопити в сотейнику на середньому вогні, не доводячи до кипіння. Додати 1/4 борошняної маси і ретельно перемішати до однорідності. Влити отриману суміш назад в тісто і вручну вимішати тесто.

3. Перелити на килимок, рівномірно розподілити по всій поверхні. Кілька разів стукнути листом про робочу поверхню і випікати -15 хв. Відразу ж перевернути на рушник, зняти килимок і накрити плівкою в контакт, повністю остудити. Кільце d=16 прокласти ацетатної стрічкою. Вирізати з бісквіту основу і бортики (по висоті менше, ніж висота кільця на 2 см). Вставити в кольцо.
4. Крихта з фісташкою:
Фісташки, борошно і цукор пробити у велику крихту в процесорі, додати холодне вершкове масло і знову пробити. Духовку розігріти до 160°с (Конвекція). Деко простелити силіконовим килимком або тефлоновим листом. Розподілити рівномірним шаром підготовлений крамбл і запікати протягом 5 хв. Повністю остудить.

5. Конфі абрикос-манго:
Цукор змішати з пектином. Обидва види пюре та сироп глюкози об’єднати в сотейнику і нагрівати, помішуючи, до 40°с. Дощиком всипати цукор з пектином, постійно помішуючи, довести до кипіння і проварити протягом 20 сек. Зняти з вогню, додати лимонну кислоту, перемішати. Остудити, накрити плівкою і прибрати в холодильник. Коли конфі охолоне, перемішати виделкою і розподілити по дну бісквіта, залишивши трохи для крапель декору. Прибрати в холодильник або трохи підморозити перед додаванням суфле.

6. Чізкейк-суфле:
Желатин замочити в холодній воді. Об’єднати сир, сметану, цукрову пудру і вершки в чаші міксера, збити насадкою Віночок до однорідності (без грудочок). У сотейнику об’єднати молоко і фісташкову пасту, помішуючи, нагріти до 80°с. Розпустити в гарячій масі желатин і тонкою цівкою влити в взбивающуюся сирну масу. Збільшити швидкість і збити ще протягом хвилини. Відразу ж викласти на охолоджене конфі, розрівняти. Прибрати в холодильник на 6-8 годин. Перед витягом з кільця підморозити, щоб акуратно зняти ацетатную стрічку. Украсить.