Печиво з манго і карамеллю

Як смачно зробити Печиво з манго і карамеллю простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Тісто:
200 р пшеничного борошна,
40 г кукурудзяного борошна,
30 г кукурудзяного крохмалю,
60 г цукру,
65 р раст.масла,
2 великих яйця,
1 ч. л. розпушувача,
1 ч. л. апельсинової цедри,
1/3 ч. л. солі.

Карамель:
100 г цукру,
40 г глюкози,
150 г пюре манго,
20 г м’якого злив.масла,
щіпка лимон.кислоти.

Печиво з манго і карамеллю покроковий рецепт

1. Збити яйця з цукром і сіллю. Влити олію. Додати цедру. З’єднати борошно, крохмаль і розпушувач. Всипати у яєчну суміш. Замісити м’яке тісто. Тісто розкачати. Вирізати печиво. Випікати при 180 гр. 8-10 мин.
2. У сотейнику розтопити цукор з глюкозою до карамельного відтінку. В іншому сотейнику нагріти манго з дрібкою лимон. кислоти до перших ознак закипання. Влити пюре в карамель, активно размешать.
3. Нагрівати до повного об’єднання, безперервно перемішуючи. Перелити в миску, дати трохи охолонути. 12. Додати масло, пробити заглибним блендером. 13. Затягнути плівкою в контакт. Дати охолонути. Прибрати в холодильник.